adscode
adscode
adscode

Genç İhracatçılara Ödül Töreni Düzenlenecek

MÜSİAD tarafından düzenlenen Altın Konteyner İhracat Ödülleri töreninde genç ihracatçılara ödüller verilecek.

Genç İhracatçılara Ödül Töreni Düzenlenecek

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), ülke ekonomisine ihracat yaparak katkı sunan gençlerin sayısını artırmak amacıyla "Altın Konteyner İhracat Ödülleri” törenini düzenliyor. Bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilecek törende, ihracat yaparak sektörde uzmanlaşmış gençlere 15 farklı kategoride ödül verilecek. Yeni kategoriler arasında hizmet ihracatı ve parlayan teknoloji alanları da bulunuyor. Genç MÜSİAD Başkanı Cahit Ertemel, törenin genç ihracatçıları teşvik ettiğini ve başarıları ödüllendirdiğini belirtti.

Ödül töreni alanında tek olma özelliğini sürdüren Altın Konteyner İhracat Ödülleri için geri sayımın başladığını ifade eden Ertemel, şu anda 35 yaşının altındaki genç ihracatçılara yönelik olan bu ödül töreninin önemine vurgu yaptı.

Geçtiğimiz yıl Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde 13 farklı kategoride ödüller verildiğini hatırlatan Ertemel, bu yıl 15 farklı kategoride projelere ödüller verileceğini açıkladı. Genç MÜSİAD’a üyelik şartı aranmadığını belirten Ertemel, ülke ticaretine katkı sağlayan gençleri ödüllendirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Tüm genç ihracatçıları ödüllere başvurmaya davet eden Ertemel, "Altın Konteyner İhracat Ödülleri ile genç ihracatçıları tanımak, ihracat potansiyellerini ortaya çıkarmak ve onları cesaretlendirmek istiyoruz. Başarıyı takdir etmek ve gençleri tanıtmak amacıyla bu ödülleri düzenliyoruz. " şeklinde konuştu. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder