adscode
adscode
adscode

Genç Yüzücü Kuzey Tunçelli, Paris 2024 Olimpiyatları'nda Dikkatleri Üzerine Çekti

16 yaşındaki milli yüzücü Kuzey Tunçelli, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda büyük bir başarı elde etti ve gelecekte daha da büyük başarılara imza atacağına inanıyor.

Genç Yüzücü Kuzey Tunçelli, Paris 2024 Olimpiyatları'nda Dikkatleri Üzerine Çekti

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda beşinci sırada bitiren milli yüzücü Kuzey Tunçelli, gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inanıyor. 16 yaşındaki genç yüzücü, Yüzme branşında finale kalan ilk Türk sporcu olarak tarihe geçti. Paris La Defense Arena'da yapılan erkekler 1500 metre serbest stil finallerinde yarışan Tunçelli, 14. 41. 22'lik dereceyle olimpiyat oyunlarını 5. sırada tamamladı ve ayrıca dünya gençler rekorunu da geliştirdi.

Yarışın ardından mutluluğunu dile getiren genç sporcu, gelecekte daha büyük başarılar elde etmek istediğini belirterek Türkiye'yi gururlandırmayı hedeflediğini söyledi.

Olimpiyat oyunlarının atmosferinin kendisini heyecanlandırdığını ve rekabetin kendisine motivasyon sağladığını aktaran Kuzey Tunçelli, kariyer planlarında Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek ve başarılı olmak olduğunu vurguladı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder