adscode
adscode
adscode

Gençlerbirliği, Oghenekaro Peter Etebo'yu Kadrosuna Kattı

Gençlerbirliği, Nijeryalı orta saha oyuncusu Oghenekaro Peter Etebo'yu transfer etti ve Ensar Kemaloğlu'nun sözleşmesini uzattı.

Gençlerbirliği, Oghenekaro Peter Etebo'yu Kadrosuna Kattı

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig ekibi olarak yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Nijeryalı orta saha oyuncusu Oghenekaro Peter Etebo'nun transferi kulüp tarafından duyuruldu. Galatasaray forması da giymiş olan deneyimli oyuncu, Gençlerbirliği ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Etebo'ya hoş geldin denilerek başarılar dileyen ifadeler kullanıldı. Ayrıca, Gençlerbirliği'nin genç yeteneklerinden Ensar Kemaloğlu'nun sözleşmesi de uzatıldı. Kemaloğlu'nun 2024-2025 sezonu sonunda bitecek olan sözleşmesi, karşılıklı anlaşma ile 2 yıl daha uzatıldı. Böylece, Kemaloğlu 2026-2027 sezonu sonuna kadar Gençlerbirliği forması altında ter dökecek. Kulüp, oyuncusuna yeni sözleşmesi için başarılar diledi.

Gençlerbirliği, yapılan bu transfer ve sözleşme uzatma hamleleriyle gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder