adscode
adscode
adscode

Gençlerin Başarısını Ödüllendiren Vizyon Kampları

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Vizyon Kampları, yüksek başarı gösteren gençlere yetkinlik geliştirme imkanı sunuyor.

Gençlerin Başarısını Ödüllendiren Vizyon Kampları

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Vizyon Kampları projesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda ilk 5 bine giren öğrenciler ile TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nda destek almaya hak kazanan gençlere yönelik bir fırsat sunuyor.

Seyri Antep Gençlik Kampı'nda düzenlenen kamplarda gençler, alanında uzman eğitmenler ve akademisyenler ile bir araya gelerek yetkinliklerini geliştirme imkanı buluyor.

Kamp içeriğinde tasarım odaklı düşünce, bilimsel temelli araştırma, duygu dostu iletişim yaklaşımı ve öz-düzenleme yoluyla öğrenme gibi konularda atölye eğitimleri veriliyor. Gençlerin farkındalıklarını artırmayı ve bireysel verimliliklerini yükseltmeyi hedefleyen kampta iletişimde duygusal zekayı da ön plana çıkarıyor. Vizyon Kampları sadece eğitim odaklı değil, aynı zamanda sosyal etkileşimi de destekliyor. Armut puf sohbetleri, şehir gezileri ve çeşitli sosyal aktivitelerle gençlerin bir araya gelip keyifli vakit geçirmelerine olanak tanıyor. Bu sayede gençler hem eğleniyor hem de yeni kazanımlar elde ediyor.

Gençlerimize yeni ufuklar açan ve başarılarını ödüllendiren Vizyon Kampları, gençlerin geleceğe daha donanımlı ve umut dolu bir şekilde hazırlanmalarına katkı sağlıyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder