adscode
adscode
adscode

Gençlerin Hayalleri Gökhan Göksu İle Gerçekleşecek

MHP Erfelek muhtar adayı gençlerin isteklerine büyük ölçüde cevap verecek projelerle geliyor

Gençlerin Hayalleri Gökhan Göksu İle Gerçekleşecek

Geleceğin mimarı olacak gençlere oturdukları bölgede yeteri kadar imkan tanınmadığının sürekli altını çiziyor. Gençlerin gelişimleri önünde en büyük engellerden birinin de yeteri kadar imkan sağlanmamasını görüyor. O nedenle seçim öncesinde gençler için çok büyük yenilikler ile geliyor. Onların toplum içinde aktif rol almasının başarılarını artıracağını söylüyor.
Gençler, bilimin ve teknolojinin ışığında ilerlerse ancak bulundukları yeri kalkındırabilir. O sebeple farkındalık adına çeşitli çalışmalar yürüteceğinin şimdiden sinyalini veriyor. Çocukların ve gençlerin doğru yönlendirme ile daha başarılı olacağını savunuyor. MHP Erfelek muhtar adayı iken hazırladığı projeleri muhtar olduğu takdirde gerçekleştireceğinin altını çiziyor. Gökhan Göksu’nun muhtar olduğunda gençler ve çocuklar için gerçekleştireceği bazı projeler var. Bu projeler hayata geçirildiğinde Erfelek çok daha başka bir yere dönüşecek.
Gençlerin internetsiz gelişmelerden mahrum kaldığını düşünüyor. Her gencin ve çocuğun internete erişim hakkı olmadığından okullarda verilen ödevleri de yapması zorlaşıyor. Gençlerin ve çocukların okulda başarılı olması, çalışmalarını internet ortamında yapabilmesi için ücretsiz internet cafe açacak. Ücretsiz internet cafede çocuklar ve gençler diledikleri şekilde araştırma yapıp ders çalışabilecekler. Akıllı telefonu olmayan ailelerin çocukları da bu sayede ücretsiz internet cafede derslerini ve projelerini yapacak. İmkanları olmadığından okula heves duymayan çocuklar ve gençler de okulda başarılı olacak. Herkes için ücretsiz cafe projesi gelişimi de beraberinde getirecek. İmkansızlıkların önündeki engeli kaldıracak bir anlayışla Erfelek’i yönetecek.
Ücretsiz internet cafe dışında bir de ücretsiz internet projesi var. Ücretsiz internet ile evde akıllı telefonu olmasına rağmen interneti yetersiz gelenler faydalanacak. Ücretsiz internet ile Erfelek halkı gelişmeleri ve haberleri yakından takip edebilecek. Esnaflar ücretsiz internet ile dükkanlarını internet ortamına taşıyacak. Gökhan Göksu gençlerle birlikte hareket ederek yaşanılan yeri güzelleştirecek.
Veri bilim merkezi ise Gökhan Göksu’nun en büyük projelerinden biri olacak. Şu ana kadar civar mahallelerde bulunmayan bu proje ile çocukların başarısı artacak. Veri bilim merkezinde yüzlerce fiziki ve dijital kaynak olacak. Burada bilim ve teknoloji ağırlıklı araştırma ile çalışmalar yapılacak. Çocuklar boş zamanlarında buradaki bilgilerle kendini geliştirebilecek. Ücretsiz internet ve proje ekipmanları ile gençler burada kaliteli vakit geçirecek. Veri bilim merkezi sadece Erfelek için değil Türkiye için de çok büyük yenilik olacak. Değişim Erfelek ile başlayacak.
Teknolojik atılımlarda yetersiz olmamak için gençlerin projeleri desteklenecek. Çalışmalarını genişletmeleri için sponsor dahil her türlü destek sağlanacak. Gençlere ise sadece araştırıp üretmek kalacak. Bilgisayar ve teknolojinin kalbi Erfelek’te gençlerle atacak.
Sayılan projeler sadece gençler için hazırlananlardır. Daha fazlasını yaşayarak görmek için MHP Erfelek muhtar adayı Gökhan Göksu’yu destekleyin.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder