Gençlik ve Spor Bakanı Milli Sporcuları Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli güreşçiler ve judocuları ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Milli Sporcuları Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na hazırlanan milli güreşçiler ve judocuları Kastamonu Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi'nde ziyaret etti. Bakan Bak, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Doç.

Dr. Veli Ozan Çakır, Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu ve Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ile birlikte sporcuları ziyaret ederek olimpiyat hazırlıkları hakkında bilgi aldı. Bakan Bak, milli sporculara Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda güvendiğini belirterek başarılar diledi ve desteklerini iletti. Milli sporcular da Bakan Bak'a teşekkür ederken, antrenmanları izlediği görüldü.