adscode
adscode
adscode

GetirAraç, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'na Ulaşım Sponsoru Oldu

GetirAraç, İstanbul'un kültürel yaşamını desteklemek için Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nun ulaşım sponsoru oldu.

GetirAraç, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'na Ulaşım Sponsoru Oldu

GetirAraç, İstanbul'un kültürel yaşamını desteklemek amacıyla Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nun ulaşım sponsoru oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ ile iş birliği yaparak gerçekleştirilen bu sponsorluk sayesinde, tiyatro bu yıl 1 milyonu aşkın ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor.

GetirAraç CEO’su Emre Ayyıldız, bu sponsorluktan duydukları mutluluğu dile getirerek, şehrin kültürel yaşamına katkı sağlamaktan gurur duyduklarını belirtti.

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, popüler sanatçıların konserlerine ev sahipliği yaparken, GetirAraç ile gelen sanatseverler %30 indirimden faydalanabiliyor. Ayrıca, etkinlik alanında özel ücretsiz park alanından yararlanma imkanı da sunuluyor. GetirAraç standını ziyaret eden kullanıcılar, hediye çarkından indirim kazanarak keyifli anlar yaşayabiliyor. GetirAraç, şehrin kültür mirasını desteklemeye ve toplumun sanatla buluşmasına katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtiyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder