Giresun Emniyet Müdürlüğü \"Lugano\" Suç Örgütüne Operasyon Düzenledi

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonla “Lugano” suç örgütü çökertildi. 7 kişi gözaltına alındı.

Giresun Emniyet Müdürlüğü \"Lugano\" Suç Örgütüne Operasyon Düzenledi

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyonla “Lugano” suç örgütü çökertildi. Giresun'da ve Muğla'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 2'si kadın olmak üzere 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Aramalarda tabanca, tüfek, fişekler ve dijital materyaller ele geçirildi. 6 şüpheli tutuklanırken, diğer kadın şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Giresun Emniyet Müdürlüğü, toplumun güvenli yaşamını sürdürebilmesi için her türlü yasa dışı oluşuma karşı mücadele edeceklerini belirtti.

Bakmadan Geçmeyin