adscode
adscode
adscode

Google Haritalar Yenilendi!

Google Haritalar, kaydırılabilir sayfalar etrafında oluşturulmuş daha akıcı bir deneyimi vaat ediyor.

Google Haritalar Yenilendi!

Google Haritalar uygulaması, eski tam ekran menülerini terk ederek daha akıcı bir deneyim sunmak için yenileniyor. Yapılan güncelleme, haritanın sürekli görünür kalmasını sağlayarak gezinmeyi daha hızlı ve sezgisel hale getiriyor. Temel değişiklik, tam ekran menülerin yerine ekranın altından yukarı doğru kayan sayfaların getirilmesi. Bu sayfa tabanlı yaklaşım, haritanın sürekli görünür kalmasını ve menüler arasında geçiş yapma zahmetini ortadan kaldırıyor.

Güncelleme ile birlikte sayfalar arasında kaydırma daha akıcı hale geliyor ve yuvarlatılmış köşeler ile harita katmanındaki vurgu ise Google Haritalar'a taze bir görünüm kazandırıyor. Ancak güncelleme ile bazı özellikler değişiyor.

Artık arama çubuğunda yukarı kaydırarak haritayı gizlemek mümkün değil ve varış noktanızı girdikten sonra eylem rotanızı yönetmek için alt sayfaya taşınmanız gerekiyor. Google, bu güncellemeyi Android kullanıcılarına sunmaya başladı. iOS kullanıcıları ise bir süre daha beklemek zorunda kalabilir. Ancak iPhone kullanıcıları yakın zamanda Hızölçer ve hız sınırı özelliğini Haritalarında kullanmaya başladılar.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder