adscode
adscode
adscode

Görme Engelli Çift Derneklerinde Dünyaevine Girdi

Görme engelli İbrahim Üste ve Hatice Özbek Üste çifti, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği'nde düzenlenen düğün töreniyle evlendi.

Görme Engelli Çift Derneklerinde Dünyaevine Girdi

Görme engelli İbrahim Üste (66) ve Hatice Özbek Üste (51) çifti, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği'nde bir araya geldi ve arkadaşlıkla başlayan ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. Dernek üyeleri ve aileleri de çiftin bu kararını sevinçle karşıladı ve düğün töreninde mutluluklarına ortak oldular.

Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü, çiftin düğününü derneklerinde gerçekleştirmenin gurur verici olduğunu belirtirken, "Amacımız, bu bireylerin topluma entegre olmalarını sağlamak. İbrahim Üste ve Hatice Üste, evlilikleriyle bu adımı attılar ve umarım daha mutlu aileler oluşur" dedi. Damat İbrahim Üste, "Mutlu olmak istiyoruz. Allah herkesi mutlu etsin.

Evlilik bizim için çok önemli ve Hatice Hanım'ı mutlu etmek istiyorum" şeklinde konuşurken, gelin Hatice Özbek Üste ise "Allah sağlık ve mutluluk versin. Bir aradayız ve mutluyuz. Rabbim devamını getirsin" dedi.

Çiftin düğünü, dernek binası önünde düzenlenen bir törenle gerçekleşirken, davetlilerle birlikte dans edip eğlenen İbrahim ve Hatice çifti, mutluluklarını herkese gösterdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder