Göztepe, Brezilyalı Golcüyü ve Sol Kanadı Transfer Etti

Göztepe, transfer limitleri nedeniyle Southampton ile işbirliği yaparak Brezilyalı futbolcular Juan Silva ve Wellington'u kiraladı.

Göztepe, Brezilyalı Golcüyü ve Sol Kanadı Transfer Etti

Göztepe, transfer limitlerinin kısıtlı olması nedeniyle transferlerin bir bölümünü Sport Republic şirketinin yönettiği Southampton üzerinden yapmayı planlıyor. Sarı kırmızılılar, Brezilyalı futbolculardan golcü Juan Silva ve sol kanat Wellington'u kiralık olarak kadrolarına kattı. Southampton, Silva ile 5 yıllık sözleşme imzaladı ve Wellington için de Sao Paulo'yla prensipte anlaşma sağlandı. İki oyuncunun da 2 yıllığına Göztepe'ye geleceği belirtildi.

Onursal Başkan Mehmet Sepil, transfer limitleri nedeniyle işbirliği yapıldığını açıkladı ve Slovenya kampına katılacak olan futbolcuların kadro yapılanmasını oluşturacaklarını söyledi.