adscode
adscode
adscode

Gül Sunaldan duygulandıran evlilik yıl dönümü mesajı Bu böyle yarım kalmayacak

Gül Sunal 2000 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Kemal Sunal ile evliliğinin 48inci yılını kutladı Duygusal bir yazı kaleme alan Gül Sunal Elbet bir gün buluşacağız

Gül Sunaldan duygulandıran evlilik yıl dönümü mesajı Bu böyle yarım kalmayacak

Gül Sunal, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile 1975'te evlendiği ve 3 Temmuz 2000'de ani bir şekilde kaybettiği eşi Kemal Sunal'ı evlilik yıl dönümlerinde andı.

"BU BÖYLE YARIM KALMAYACAK"

66 yaşındaki Gül Sunal, yayımladığı gönderisinde "Tanıştığımız günlerde popüler olan şarkı bizim şarkımız oldu. Kemal İstanbul'da ben Ankara’da... Elbet bir gün buluşacağız... Bu böyle yarım kalmayacak. Ben hala o şarkıyı söylüyorum. 30 Nisan 1975... Saat 13.15" ifadelerine yer verdi.

Kemal Sunal'dan Ali adında bir oğlu ve Ezo adında bir kızı bulunan Gül Sunal, eşi hakkında merak edilenleri 'Kemal, Hadi Gel Bi Kahve İçelim' kitabında kaleme alan Gül Sunal, usta sanatçının misafir ağırlamayı çok sevdiğini söylemişti.

Samimi açıklamalarda bulunan Sunal, "Misafir yoksa bile icat ediyordu. Herkesi telefon edip çağırırdı. Bizim evde yenilsin, içilsin ama bir yere gitmesin isterdi" diye konuşmuştu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder