adscode
adscode
adscode

Gülbin Tosun'un skandal açıklamaları gündemi sarsıyor

Now Tv haber spikeri Gülbin Tosun'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik yaptığı tehdit içerikli açıklamaları sosyal medyada geniş yankı buldu.

Gülbin Tosun'un skandal açıklamaları gündemi sarsıyor

AK Parti tarafından hazırlanan ve kamu güvenliğini tehlikeye atan sahipsiz hayvanlara ötanazi uygulanmasını öngören 'Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' hakkındaki tartışmalar sürüyor. Bu tartışmalara son olarak Now Tv haber spikeri Gülbin Tosun'un yaptığı skandal açıklamalar damga vurdu. Tosun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a adeta bir tehdit içeren bir mesaj paylaştı.

Paylaşımında Erdoğan'ı etiketleyen Tosun, "Öldürtmeyeceğiz! Biliyorsunuz değil mi? Dünya tarihinde görülmemiş ayaklanmaya sebep olmayın" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ı da etiketleyerek, "Biz onları mama lobileri ile beslemedik! Kısırlaştırdık, aşılattık, ne gelirse elden ardımıza koymadık! Sizin de bilginize" şeklinde devam etti. Bu skandal açıklamaya vatandaşlardan büyük tepki geldi. Sosyal medyada binlerce yorum alan Tosun, Türkiye'nin huzur ve refahını hedef alan bu sözlere karşı sert eleştiriler aldı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin