adscode
adscode
adscode

Hacettepe Üniversitesi Mezuniyet Töreninde Adalet Bakanı Konuştu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hacettepe Üniversitesi mezuniyet töreninde mezun öğrencileri tebrik ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Hacettepe Üniversitesi Mezuniyet Töreninde Adalet Bakanı Konuştu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi'nin 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'nde konuşarak, mezun olan öğrencileri tebrik etti.

Tunç, Hacettepe Üniversitesi'nin dünya çapında ve Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri olduğunu belirtirken, Hukuk Fakültesi mezunlarının hakimlik ve savcılık sınavlarında başarılı performans sergilediğine dikkat çekti.

Adalet Bakanı, genç hukukçuların ve iletişimcilerin hukuk devletinin tahkiminde ve demokrasinin standartlarının yükseltilmesinde önemli roller üstleneceğine inandığını vurguladı.

Ayrıca, Türkiye'nin son 22 yılında gerçekleştirilen reformlarla hukuk devletini güçlendirdiklerini ve hukuk mesleklerine giriş sınavlarıyla daha nitelikli hukukçuların yetişmesi için çaba harcadıklarını belirtti. Tunç, Filistin'de yaşanan olaylara da değinerek adaletin yanında olduklarını ve insan haklarının savunucusu olmaya devam edeceklerini ifade etti. Tören, kep atma seremonisiyle sona erdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin