adscode
adscode
adscode

Haliç Köprüsü'nde Asfalt Yenileme Çalışması Başlıyor

D-100 kara yolunda Haliç Köprüsü kesiminde asfalt yenileme çalışması yapılacak. Detaylar haberimizde.

Haliç Köprüsü'nde Asfalt Yenileme Çalışması Başlıyor

İstanbul'un önemli ulaşım güzergahlarından biri olan D-100 kara yolunda Haliç Köprüsü kesiminde asfalt yenileme çalışması yapılacak.

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilecek olan çalışma kapsamında Haliç Köprüsü'nün metrobüs yolundaki asfaltın değiştirilmesi hedefleniyor. Çalışma, Haliç Köprüsü'nün metrobüs yoluyla bitişik orta köprüdeki iki şeridin trafiğe kapatılmasıyla başlayacak. Köprü trafiği ise yan yoldaki iki şeritten devam edecek. Yolun eskimesi ve sürüş konforunu etkileyen durumların giderilmesi amacıyla başlatılan asfalt yenileme çalışması, 8 Temmuz saat 05. 00'e kadar tamamlanacak.

Trafik akışının güvenli bir şekilde sağlanması için Ulaşım ve Trafik Komisyonu (UTK) kararıyla gerekli uyarıcı ve trafik işaret levhaları kullanılacak. Çalışma süresince D-100 kara yolunun Haliç orta köprüsünün Kadıköy istikameti trafiğe kapalı olacak. Bölgede trafik sirkülasyonunun yan yoldan sağlanması planlanırken, Beylikdüzü yönü ise çalışmadan etkilenmeyecek.

Yolun daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi amacıyla gerçekleştirilecek olan asfalt yenileme çalışması sürücülerin dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına uymalarını önemle rica ederiz.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin