adscode
adscode
adscode

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin Şehit Düştüğü Haberi

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin İran'da suikaste uğrayarak şehit düştüğü haberi üzerine Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan açıklamalar

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin Şehit Düştüğü Haberi

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İran'da uğradığı suikast sonucu şehit oldu. Hamas ve İran'dan peş peşe açıklamalar geldi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, gelişmeleri değerlendirmek için Kanal7 ve ÜLKE TV ortak yayınında katıldı. Bakan Fidan, Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet'in sorularını yanıtladı. Haniye'nin vefat haberini aldığı anı paylaşan Fidan, "Şehitlik nasıl yakışır" dediğini belirtti. Haniye'nin 60'a yakın yakınını kaybetmesine rağmen duruşunu hiç kaybetmediğini ve metanetinin çok sağlam olduğunu vurguladı. Ayrıca Fidan, Haniye'nin liderlik özelliklerini ve Filistin için fedakarlık yapmaya hazırlığını övdü. Haniye'nin Allah'ı hatırlatan bir kişilik olduğunu belirtti ve onun son derece örnek bir şahsiyet olduğunu aktardı.

Bakan Fidan'ın Kanal7-ÜLKE TV ortak yayınında yaptığı açıklamalar, İsmail Haniye'nin vefatının yarattığı üzüntü ve hatıralarıyla ilgili önemli bilgiler içeriyordu. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder