adscode
adscode
adscode

Harun Erdenay TBF Yönetim Kurulu'nda Başkanvekili Olacak

Harun Erdenay, Hidayet Türkoğlu'nun başkanlığı döneminde TBF Yönetim Kurulu'nda başkanvekili olarak yer alacak.

Harun Erdenay TBF Yönetim Kurulu'nda Başkanvekili Olacak

Harun Erdenay, ekim ayında yapılacak TBF Seçimli Genel Kurulu'nda mevcut başkan Hidayet Türkoğlu'nun yeniden seçilmesi durumunda TBF Yönetim Kurulu'nda başkanvekili olarak görev yapacak. Bu kararla birlikte Türk basketbolu yeni bir döneme giriyor.

Hidayet Türkoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türk basketbolunun yeni bir yükseliş dönemi yaşayacağını ve Avrupa'nın en iyi takımları arasına girmeyi hedeflediklerini belirtti. Harun Erdenay'ın basketbol camiasındaki tecrübesinin ve kişiliğinin büyük katkılar sağlayacağına inandıklarını ifade etti.

Harun Erdenay ise Türk basketboluna önemli katkılar sağlayacağına inandığı Basketbol Gelişim Merkezi'nin yapımının tamamlanmasıyla birlikte Başkan Hidayet Türkoğlu'nun yanında olmaya karar verdiğini söyledi. Hem sportif hem de idari anlamda Türk basketbolunu yükseltmek için büyük bir istekle göreve hazır olduğunu belirtti. Bu birliktelikle birlikte Türk basketbolu daha da ileriye taşınacak ve spor camiasında başarılı çalışmalara imza atılacak.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder