adscode
adscode
adscode

Hasta ve Hasta Yakını Doktora Saldırdı, Doktorun Diz Kapağı Kırıldı

Dün Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisinde yaşanan olayda, hasta ve hasta yakını doktora saldırdı ve doktorun diz kapağı kırıldı.

Hasta ve Hasta Yakını Doktora Saldırdı, Doktorun Diz Kapağı Kırıldı

Trabzon'un Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisinde dün akşam yaşanan olayda, bir hasta ve hasta yakını doktor M. Y. 'ye saldırdı.

Hasta ve yakını, tedavi sonrası doktordan rapor almak için hastaneye tekrar başvurmuş ancak doktor gerekli görmeyerek rapor vermemişti. Bu durum üzerine çıkan tartışma sonucunda hasta yakını, motosiklet kaskıyla doktor M. Y. 'ye vurarak diz kapağını kırdı. Olayın ardından güvenlik görevlileri ve polis ekipleri tarafından gözaltına alınan hasta ve hasta yakını hakkında inceleme başlatıldı.

Trabzon Tabip Odası Başkanı Mehmet Duman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hastaları hekimler ile karşı karşıya getiren uygunsuz taleplerin hep karşısında olmaya devam edeceğiz. Hekimlere saldıranların sağlık hakkının sorgulanması gerektiğini düşünüyorum" dedi. İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ise doktora yapılan saldırıyı kınayarak, yapılan saldırının takipçisi olacaklarını belirtti. Doktor M. Y. 'nin diz kapağından ameliyat olacağı öğrenildi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin