adscode
adscode
adscode

Hava Durumu Tahminleri Yayınlandı

Son dakika hava durumu tahminleri il il Meteoroloji tarafından yayınlandı. İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyor.

Hava Durumu Tahminleri Yayınlandı

Meteoroloji tarafından yayınlanan son dakika haberi ile hava durumu tahminleri il il açıklandı.

Marmara Bölgesi'nde parçalı bulutlu bir hava beklenirken, özellikle İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da kuvvetli sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Ege Bölgesi'nde ise Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli'nin doğu kesimlerinde kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyor. Akdeniz Bölgesi'nde Adana ve Mersin'in kuzeyi ile Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinde de yerel kuvvetli sağanak yağışlar etkili olacak.

İç Anadolu Bölgesi'nde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülmesi beklenirken, Batı Karadeniz Bölgesi'nde kıyılarında çok kuvvetli ve şiddetli yağışlar öngörülüyor. AKOM'dan yapılan son dakika uyarısına göre, İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağmur geçişleri yaşanabilir. Bu akşam Avrupa Yakası'nın batı bölgelerinde başlayacak olan yağışların hafta sonuna kadar etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji tahminlerine göre, bugün Marmara Bölgesi'nin genelinde parçalı, yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak ve kuvvetli sağanak yağışlar görülecek. İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor. Ege Bölgesi'nde ise Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar'da kuvvetli yağışlar beklenirken, Denizli'nin doğusunda da sağanak yağışlar etkili olacak. Akdeniz Bölgesi'nde Adana, Mersin ve Kahramanmaraş'ta kuvvetli sağanak yağışlar görülecek. İç Anadolu Bölgesi'nde ise yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Batı Karadeniz Bölgesi'nde ise kıyı kesimlerinde şiddetli yağışlar öngörülüyor. Meteorolojiden yapılan tahminlere göre, hava sıcaklıklarının Marmara Bölgesi'nde 19°C ile 32°C arasında değişeceği belirtiliyor. İstanbul'da ise hava sıcaklıklarının 22°C ile 29°C arasında seyredeceği tahmin ediliyor. Ege Bölgesi'nde ise hava sıcaklıklarının 18°C ile 27°C arasında olacağı öngörülüyor. Akdeniz Bölgesi'nde ise hava sıcaklıkları 26°C ile 39°C arasında değişecek. İç Anadolu Bölgesi'nde ise hava sıcaklıklarının 18°C ile 28°C arasında seyredeceği tahmin ediliyor. Batı Karadeniz Bölgesi'nde ise hava sıcaklıklarının 15°C ile 23°C arasında olacağı belirtiliyor. Haber metni güncellenecektir.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin