adscode
adscode
adscode

Hava Muhalefetinde buluştular

Çapkın bir milletvekili adayının başına gelenlerin hikâye edinildiği 'Hava Muhalefetinin üç oyuncusu Burak Hakkı Ege Kökenli ve Ali Yoğurtçu oğlu Habertürke verdikleri röportajda filmde rol alma

Hava Muhalefetinde buluştular

BKM yapımı Murat Kepez'in yönettiği, komedi zemini üzerine kurulu toplumsal hiciv türündeki 'Hava Muhalefeti'nde Ali Sunal ile Doğa Rutkay'a başrollerde Ege Kökenli, Burak Hakkı ve Ali Yoğurtçuoğlu eşlik etti. Kerem Atabeyoğlu, Bülent Seyran, Ünal Yeter, Kadir Polatçı, Mekin Sezer, Mazlum Çimen, Aziz Aslan, Serkan Atar'ın da rol aldığı filmin senaryosunu Murat Kepez, Eray Akyamaner, Uğur Güvercin ve Ayberk Sak yazdı.

Aslına bakılacak olursa 'Hava Muhalefeti'nin gösterime nisan ayında girmesi, gişe açısından bir hayli risk taşıyordu.
Çünkü havaların güzelleşmesiyle kapalı alanlarda bulunma arzusunun azalması, doğal olarak mart ayından itibaren gişe rakamlarına yansır.

BKM, 'Hava Muhalefeti'ni gişe başarısının daha yüksek olacağı önümüzdeki sinema mevsiminin bereketli aylarında değil de yine de bu sinema mevsiminin nisan ayında gösterime çıkardı.
Bunun nedeni de BKM'nin 'Hava Muhalefeti'ne şubat ayından beri moral bozukluğu içinde olan toplumun gülmesine yardımcı olma misyonu yüklemesi.
Bir milletvekili adayının çapkınlık yapma girişimi sonucu başına gelenlerin hikâye edinildiği 'Hava Muhalefeti'nin üç oyuncusu Burak Hakkı, Ege Kökenli ve Ali Yoğurtçuoğlu, Habertürk'e verdikleri röportajda filmde rol alma nedenlerini, karakterlerine nasıl hazırlandıklarını ve kendileriyle ilgili soruları cevapladı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder