adscode
adscode
adscode

HEKİMSEN Üyelerine Özel Konut Projesi Başlıyor

HEKİMSEN öncülüğünde hayata geçirilen projede, modern ve konforlu konutlar inşa edilecek. Evler, piyasa şartlarına göre cazip fiyatlarla sunulacak ve HEKİMSEN üyelerine özel olacak.

HEKİMSEN Üyelerine Özel Konut Projesi Başlıyor

HEKİMSEN tarafından yürütülen bir proje kapsamında, farklı illerde modern ve konforlu konutlar inşa edilecek. Evlerin fiyatlarının, piyasa şartlarına göre oldukça cazip olacağı belirtilirken, HEKİMSEN üyelerine özel olarak sunulacak. Projede amaçlanan, sağlık çalışanlarının barınma sorunlarına çözüm sunmak ve yaşam kalitelerini artırmak. HEKİMSEN Genel Başkanı Uzm. Dr. Adil Kurban, projeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Kamuda ve üniversitede çalışan hekimlerimiz, gelecekleri için hiçbir şey planlayamıyorlar. Bu nedenle, hekimlerimizi taksitle uzun olmayan bir sürede özel imkanları olan konutlara sahip hale getirecek bir yapı kooperatifi kurduk" dedi.

Proje kapsamında, üyelerin 750 bin TL ile 1 milyon TL arasında peşinatla ev sahibi olabilecekleri belirtilirken, Ankara'da başlayan proje diğer illerde de devam edecek.

Adil Kurban ayrıca, Sağlık Bakanı'na hitaben bir talepte bulunarak, hekimlere ÖTV kolaylığı sağlanmasını ve TOGG araçlarının taksitle hekimlere satılmasını istedi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder