HELAL EL DİYAR SİZE ADAMSIN ADAM GIBI ADAMIN KARDEŞİ MİKDAT EKŞİOĞU VE AILESI MUSTAFA EKŞİOĞLU sayın Süleyman Ekşi

mikdat ve mustafa ekşioğlu ve AHİ'lerine ve EKŞİOĞLU KAVMİN'e hayırlara vesıle oldukları ıcın ve her HAYİRLİ ıste oldugu gıbı bu ıstede kendılerıne gorev adletıp meMur oldukları cın teşekkür ediyoruz

tüm mikdat ve mustafa ekşi oğlu ve AHİ'lerine ve EKŞİOĞLU KAVMİN'e hayırlara vesıle oldukları ıcın ve her ıste oldugu gıbı bu ıstede kendılerıne gorev adletıp meur oldukları cın teşekkür ediyoruz.

sayın Süleyman Ekşi Türkiye Tek Yürek Ortak programının yayınına katıldı. Ekşioğlu ailesi adına yapılan yardımları dile getirdi ve vakfımız adına toplam 5 Milyon Türk Lirası bağışladı. Bununla beraber Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay’a 550 adet konteyner gönderildiğini dile getirdi. İlk günden beri vakfımızdan desteğini esirgemeyen çok değerli akrabalarımıza ve AHİ VE EKŞİOĞLU KAVMİN'e teşekkür ediyoruz.

Birlikte çok daha DİRİ KAVLIYIZ

Deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için yaptığımız her yardım devletin kurumları ile koordineli bir şekilde yapılmaktadır. Tüm ailemizin ve dostlarımızın desteklerini bekliyoruz.

iSRA 5 ) Fi iza caeف ا ذ ا جاء Vaadiوع د E vela hüma ا ولاهما

Beasinâ ب ع ث نا Aleyküm ع ل ي ك م Abdi ع بادا
Linâ ل نا Eveli ye ا ول ي Basiبا سھھediydeش د ي د
Fe casuvف جاسوا HElal el diyari 🌙خ لا ل الديار