adscode
adscode
adscode

Hepsiburada, 2024'ün İlk 6 Ayında En Çok Satan Kitapları Açıkladı

Hepsiburada'nın açıkladığı verilere göre 2024 yılının ilk 6 ayında en çok satan kitap kategorileri ve yazarlar belirlendi.

Hepsiburada, 2024'ün İlk 6 Ayında En Çok Satan Kitapları Açıkladı

Hepsiburada, 2024'ün ilk 6 ayında en çok satılan kitapları açıkladı. Yapılan açıklamaya göre sırasıyla en çok çocuk, eğitim, edebiyat, kişisel gelişim ve araştırma-inceleme kategorilerindeki kitaplar ilgi gördü. Şirketin açıklamasına göre yaklaşık 200 bin farklı kitap, 4 milyon adet satıldı.

Çocuk kitapları kategorisinde en çok satan kitaplar arasında Sandra Lebrun Et Loic Audrain'in kaleme aldığı "Büyük Sorular Kitabım" ilk sırada yer aldı.

Diğer popüler kitaplar ise "Senin Sayende Tanışalım Mı?", "Çocuk Akademi 16-24 Ay Şimdi Cırt Cırt Vakti", "Ayvayı Yedik Müzesi" ve "555 Eğlenceli Çıkartma" oldu. Yazarlar arasında ise Alman Pierre Franckh ve kitabı "Rezonans Kanunu" en çok satılanlar listesinde birinci sırada yer aldı.

Türk yazarlar arasında ise Şermin Yaşar'ın "Söyleme Bilmesinler" adlı romanı birinci sırayı elde etti, Sabahattin Ali'nin "Kürk Mantolu Madonna" da listede yer aldı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin