adscode
adscode
adscode

Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı Aile izleyicileri ekran başına kilitledi

Salı akşamları SHOW TVde yayınlanan Ay Yapımın dizisi Aile dün akşam ekrana gelen 10. bölümüyle bu hafta da AB ve ABC1 20+ kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu

Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı Aile izleyicileri ekran başına kilitledi

SHOW TV’de yayınlanan ve haftalardır zirvedeki yerini koruyan 'Aile’nin dün akşam yayınlanan 10. bölümü AB’de 7.71 izlenme oranı (rating) 19.75 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 7.60 izlenme oranı (rating) 17.82 izlenme payı (share) elde ederek gecenin birincisi oldu. Dizi, Total’de ise 4.62 izlenme oranı, (rating) 11.82 izlenme payı (share) ile adını üst sıralara yazdırdı.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

İLYAS KORUZADE’NİN GELİŞİ 'SOYKAN' AİLESİNİ KARIŞTIRDI

'İlyas Koruzade’nin çiftliğe gelmesi 'Soykan' ailesini karıştırdı. 'İlyas', oğlunun başına bir şey geldiğinden ve sorumluların 'Soykanlar' olduğundan şüphelendi. 'İlyas’ın annesinin evine yemeğe çağrılan 'Aslan', benzer davet alan insanların hayata veda ettiklerini bildiği için gergin anlar yaşadı ancak 'İlyas’ın amacı sadece 'Aslan’ı sorgulamak ve ona gözdağı vermekti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder