adscode
adscode
adscode

Hindistan'da Tren Kazası: 2 Ölü, 20 Yaralı

Hindistan'ın Jharkhand eyaletinde meydana gelen tren kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

Hindistan'da Tren Kazası: 2 Ölü, 20 Yaralı

Hindistan'ın doğusundaki Jharkhand eyaletinde bulunan West Singhbhum bölgesinde bir yolcu treni kaza yaptı. Yerel saatle 03. 39 sıralarında gerçekleşen kazada, 18 vagon raydan çıktı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 20 kişi de yaralandı.

Yapılan incelemeler sonucunda, kazanın karşı yönden gelen bir yük treninin raydan çıkarak West Bengal eyaletine bağlı Howrah şehrinden Mumbai şehrine giden yolcu trenine çarpması sonucu meydana geldiği belirtildi. Kazanın ardından 5 tren seferi iptal edilirken, 4 tren de kısa süreli olarak durduruldu.

Demir yolu yetkilileri, yolcuların çoğunun otobüslerle en yakın tren istasyonuna götürüldüğünü ve seyahatlerine farklı bir trenle devam edeceklerini açıkladı. Raydan çıkan 18 vagonun 16'sının yolcu vagonu olduğu belirtilirken, birinin güç vagonu diğerinin ise yiyeceklerin tutulduğu vagon olduğu ifade edildi. Kaza sırasında trende bulunan Güney Doğu Demiryolları tren müdürü Mohammed Rehan, "Tren aniden sarsıldı ve raydan çıktı. Çok sayıda kişi yaralandı" şeklinde konuştu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder