adscode
adscode
adscode

Hulusi Akar: Tarihin olmadığı yerde millet de olmaz

Hulusi Akar'ın Birlik Vakfı etkinliğinde yaptığı konuşma

Hulusi Akar: Tarihin olmadığı yerde millet de olmaz

Hulusi Akar, Birlik Vakfınca düzenlenen "İhanet Gecesi ve Kıbrıs Davamız" konulu etkinliğe katıldı ve tarihin önemine vurgu yaptı. Akar, milletin tarihinden ibret alarak ilham alması gerektiğini belirterek, "Bu bayrak bizim. Dolayısıyla bu bayrağın altında, bu memlekette, bu şekliyle, bu tarihle bizim varlığımızı sürdürmemiz lazım. " dedi.

Ayrıca, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, PKK ve YPG gibi terör örgütlerini ayırt etmeye karşı çıktı ve Türk-Kürt ayrımının yapılmaması gerektiğini söyledi. Akar, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarına da değinerek, 39 bin Filistinlinin katledildiğini belirtti.

Akar, 15 Temmuz darbe girişiminin AK Parti'ye karşı değil, 85 milyon Türk milletine karşı yapıldığını vurgulayarak, FETÖ mensuplarının yurt dışında korunduğuna dikkat çekti. Ayrıca, darbe girişiminin ertesi günü yaşadıklarını anlatarak, Akın Öztürk ve Mehmet Dişli'nin yanında olmamalarını söyledi. Akar, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, terör örgütlerine karşı mücadeleyi sürdüreceklerini ifade etti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin