adscode
adscode
adscode

İbn Haldun Üniversitesi'nin Mezuniyet Töreni Memorable Bir Anı Oluşturdu

İbn Haldun Üniversitesi'nin Başakşehir'deki mezuniyet töreninde Gazzeli şehit öğrenci ve akademisyenler anıldı, İsrail'e karşı tepki gösterildi

İbn Haldun Üniversitesi'nin Mezuniyet Töreni Memorable Bir Anı Oluşturdu

İstanbul İbn Haldun Üniversitesi'nin Başakşehir'deki külliyesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreni, öğrenciler ve akademisyenler arasında duygusal bir anı oluşturdu. Törende, Gazzeli şehit öğrenci ve akademisyenlerin isimlerinin yazılı olduğu kokartlar taşındı ve İsrail'e karşı tepki gösterildi.

İHÜ'nün Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Bilal Erdoğan, üniversitenin uluslararası bir araştırma üniversitesi olma yolculuğunu vurgulayarak, öğrencilerin hedeflerinin dünya çapında akademik başarılar elde etmek olduğunu belirtti.

Rektör Prof. Dr. Atilla Arkan, Gazze'de yaşanan katliamın herkesin kanayan yarası olduğunu söyleyerek, mezuniyet törenini Gazze'ye ve Gazze'de şehit olanlara adadıklarını ifade etti. Arkan, öğrencilere liderlik yapmaları ve değişimde öncü olmaları çağrısında bulundu.

Onur konuğu olarak katılan Glasgow Üniversitesi Rektörü Filistin asıllı Gassan Ebu Sitte, Filistin meselesinde uluslararası kuruluşların neden yetersiz kaldığını sorgulayarak, Türkiye'nin Filistin'e verdiği güçlü desteği takdir etti. Tören sırasında İHÜ öğrencileri, İsrail'e karşı tepkilerini göstermek amacıyla keplerini yere bıraktılar. Bu sessiz eylem, aileler ve akademisyenler tarafından alkışlandı. Mezuniyet töreni, eğitim ve adaletin önemine vurgu yaparken, uluslararası düzeyde bilgi ve değerlerin önemini hatırlattı.

İbn Haldun Üniversitesi, öğrencilerine verdiği eğitimin hayat boyu taşınacak bir hazine olduğunu vurgulayarak, gelecek liderlerin yetiştirilmesine katkıda bulunmaya devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin