İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanı Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Spor camiasından tebrik mesajları yağdı.

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanı Oldu

134 delegenin oyunu alarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu, seçim sonrası yaptığı açıklamada futbolun adaletli ve adil bir şekilde yönetilmesine inandıklarını belirtti. Hacıosmanoğlu, Anadolu'dan büyük destek gördüklerini ve Türkiye'nin kazandığını vurgulayarak, kardeşlik ve uzlaşı temalarına vurgu yaptı.

Spor camiasından gelen tepkiler arasında eski hakem Ahmet Çakar'ın sert sözleri dikkat çekerken, spor yazarı Ali Ece ve Erman Toroğlu da yorumlarını paylaştı. Fırat Günayer ise seçim sürecindeki gelişmeleri değerlendirerek önemli noktalara dikkat çekti. Özellikle spor kulüpleri, Hacıosmanoğlu'nu tebrik ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir FK, Alanyaspor, Sivasspor, Adana Demirspor, Kasımpaşa, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Fatih Karagümrük gibi kulüpler, yeni TFF Başkanı'na desteklerini iletti.

Türk futbolunda yeni bir dönemin başladığı belirtilirken, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun federasyon başkanlığı sürecinde neler yapacağı merakla bekleniyor.