adscode
adscode
adscode

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 15 Temmuz Şehitleri İçin Belgesel Gösterimine Katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beyoğlu'nda düzenlenen özel gösterimde 15 Temmuz şehitlerini anlatan belgeseli izledi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 15 Temmuz Şehitleri İçin Belgesel Gösterimine Katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bakanlık tarafından hazırlanan ve 15 Temmuz'da şehit edilen polis memuru ikiz kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşlerin hikayesinin anlatıldığı 'Ahmet'im, Mehmet'im, Şehitlerim' belgeseli için Beyoğlu'nda bulunan Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen özel gösterime katıldı.

Gösterim öncesi konuşmasında Yerlikaya, Türk milletinin büyük hasletlere sahip olduğunu vurgulayarak, acıyı bal eyleme becerisi, merhameti, vatan aşkı ve metanetliğiyle tanındığını belirtti.

\\Yerlikaya, 15 Temmuz hain darbe girişimini hatırlatarak, milletin o karanlık gecede nasıl bir destan yazdığını ve asla esir alınamayacağını gösterdiğini ifade etti. "Ahmet'im, Mehmet'im, Şehitlerim" belgeselini tanıtan Yerlikaya, Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşlerin duygu yüklü hikayesini izleyeceklerini söyledi. Belgeselde ikiz kardeşlerin birlikte başladıkları hayallerini birlikte gerçekleştiremediklerini ancak vatanları için şehit olduklarını dile getirdi.

\\İçişleri Bakanı, 15 Temmuz darbe girişimine karşı milletin gösterdiği direnişi ve birlik ruhunu vurgulayarak, liderlik ve cesaretin nasıl olması gerektiğini tüm dünyaya gösterdiklerini belirtti. Son olarak, şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, gazilere de sağlık ve afiyet temennisinde bulundu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin