adscode
adscode
adscode

İçişleri Bakanı Gaziantep'te Düzensiz Göçle Mücadelede Kararlı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep ziyaretinde düzensiz göçle mücadelede kararlı olduklarını vurguladı. Kayıt dışılıkla mücadelede yeni adımlar atacaklarını belirtti.

İçişleri Bakanı Gaziantep'te Düzensiz Göçle Mücadelede Kararlı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep ziyareti kapsamında düzensiz göçle mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, düzenli göçmen sayısında Gaziantep'in İstanbul'dan sonra 2. sırada olduğunu belirterek, bu konuda kararlı olduklarını dile getirdi.

Kayıt dışılıkla mücadelede de yakın zamanda yeni adımlar atacaklarını söyleyen Bakan Yerlikaya, Gaziantep'in tecrübelerinden faydalandıklarını ve mobil göç araçlarının sayısını 25'e çıkardıklarını açıkladı.

Göçle mücadeleyi planlı, düzenli ve istikrarlı bir noktaya getirmeye kararlı olduklarını vurgulayan Yerlikaya, Şanlıurfa ve Kilis'te de benzer çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Gaziantep ziyaretlerinin devam edeceğini ve bölgedeki gelişmeleri beraber izleyeceklerini söyleyen Bakan Yerlikaya, şehirler arasında güçlü bir istişare ve ortak akıl gücüyle başarılı sonuçlara ulaşacaklarını ifade etti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin