adscode
adscode
adscode

İçişleri Bakanı Gaziantep'te Göç Sorunlarıyla İlgili Açıklamalar Yaptı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep ziyaretinde göç sorunlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kayıt dışı göçle mücadele etmek için yeni adımlar atacaklarını belirtti.

İçişleri Bakanı Gaziantep'te Göç Sorunlarıyla İlgili Açıklamalar Yaptı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti ve burada düzenlenen toplantıda göç sorunlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, Gaziantep'in düzensiz göçmen sayısında İstanbul'dan sonra 2. sırada olduğunu belirterek, bu konuda durmaksızın mücadele edeceklerini söyledi.

Bakan Yerlikaya, düzensiz göçle mücadelede kaynağında başlayıp kaynağında biten bir yaklaşımla etkin bir mücadele verdiklerini ve bu mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı. Ayrıca yakın zamanda kayıt dışı göçle ilgili ciddi bir mücadeleye başlayacaklarını ve yeni açılımlar olacağını da müjdeledi.

Gaziantep'in istişare gücü ve ortak akıl sayesinde düzensiz göçle mücadelede önemli adımlar attıklarını ifade eden Bakan Yerlikaya, mobil göç araçlarının sayısını arttırdıklarını ve bu mücadeleyi planlı, düzenli ve istikrarlı bir noktaya getirmekte kararlı olduklarını belirtti.

İçişleri Bakanı, Gaziantep ziyaretinin ardından Şanlıurfa ve Kilis'e de benzer çalışmaları yapacaklarını ve göçle mücadeledeki başarının şehirlerde nasıl hissedildiğini gözler önüne sereceklerini söyledi. Bakan Yerlikaya, halkın beklentilerini karşılamak adına bu mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin