adscode
adscode
adscode

İçişleri Bakanı: Siberağ-1 Operasyonunda 3 Milyar 600 Milyon TL Hareketliliği Bulunan 35 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, bilişim suçlarına yönelik düzenlenen Siberağ-1 operasyonlarında 13 ilde toplam 35 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı: Siberağ-1 Operasyonunda 3 Milyar 600 Milyon TL Hareketliliği Bulunan 35 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bilişim suçlarına yönelik 13 ilde düzenlenen “Siberağ-1” operasyonları ile hesaplarında 3 milyar 600 milyon Türk lirası para hareketliliği bulunan 35 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlar Zonguldak, İstanbul, Adana ve Ankara merkezli olmak üzere 13 ilde gerçekleştirildi. Jandarma tarafından yürütülen operasyonlarda sosyal medya uygulamaları üzerinden dolandırıcılık yapan şüphelilere yönelik çalışmalar yapıldı.

İstanbul, Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Tekirdağ, Burdur ve diğer illerde gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 35 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin hesaplarında 3 milyar 600 milyon Türk lirası para hareketliliği tespit edildi. Operasyonlar sonucunda ruhsatsız tabancalar, dijital materyaller ve büyük miktarda döviz ve Türk lirası ele geçirildi. İçişleri Bakanı, operasyonlarda görev alan ekiplere teşekkür ederek, halkın güvenliği ve huzuru için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin