adscode
adscode
adscode

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Önemli Açıklama: Bin 65 Kişi Gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelindeki olaylarla ilgili bin 65 şahsın gözaltına alındığını açıkladı. Ayrıca sosyal medya üzerinden yapılan provokatif paylaşımlara da dikkat çekildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Önemli Açıklama: Bin 65 Kişi Gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kayseri’deki olaylara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre, Türkiye genelindeki olaylarla ilgili bin 65 şahıs gözaltına alındı. Polis ve jandarma ekipleri tarafından titizlikle takip edilen şüpheliler arasında, çeşitli suçlardan arananlar da bulunmaktadır. Güvenlik güçleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla operasyonlarını kararlılıkla sürdürmektedir. Dün akşam yabancı düşmanlığı ve nefret söylemi yayarak, iç karışıklık yaratmaya çalışanların ortaya çıktıklarını gördük. Sosyal medya üzerinden yapılan provokatif paylaşımların dikkat çekici boyutlara ulaştığı belirtildi.

İçişleri Bakanlığı sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, halkın yanlış yönlendirilmesine ve toplumsal huzursuzluğa sebep olabilecek paylaşımların önüne geçmek için gerekli önlemlerin alındığı vurgulandı.

Çevrimiçi dünyada da provokatif yayın yapanların peşinde olduklarını belirten Bakan Yerlikaya, siber güvenlik ekiplerinin çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin