adscode
adscode
adscode

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Kaçak Alkol Operasyonlarında 50 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 26 ilde düzenlenen \"Çengel-7\" operasyonlarında 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirildiğini ve 50 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Kaçak Alkol Operasyonlarında 50 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 26 ilde son 1 hafta içinde Kaçak/Sahte Alkol Üretimi yapan şahıslara yönelik düzenlenen "Çengel-7" operasyonlarında 3 bin 626 litre kaçak/sahte Alkol ele geçirildiğini belirterek, kaçak/sahte alkol üretimi yaptığı tespit edilen 50 şüpheli yakalandığını kaydetti.

"Vatandaşımızın can güvenliği ve sağlığı için alkol kaçakçılarına ve sahte alkol üretimi yapanlara karşı da operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" diyen Bakan Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde 26 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda başarılı sonuçlar elde edildiğini belirtti. Operasyonlar sırasında Antalya, Muğla, Ankara, ve diğer illerde kaçak/sahte içki üreten şahıslara yönelik "Çengel-7" operasyonları yapıldı. Bakan Soylu, operasyonları gerçekleştiren emniyet ve jandarma ekiplerini tebrik ederek, "Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" dedi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin