adscode
adscode
adscode

İçişleri Bakanlığı, Son 5 Günde 75 İlde Operasyon Gerçekleştirdi

İçişleri Bakanlığı, 75 ilde gerçekleştirdiği operasyonlarla ruhsatsız silah taşıyan kişilere ve silah kaçakçılarına yönelik önemli mesajlar verdi.

İçişleri Bakanlığı, Son 5 Günde 75 İlde Operasyon Gerçekleştirdi

İçişleri Bakanlığı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 75 ilde son 5 günde ruhsatsız silah taşıyan kişilere ve silah kaçakçılığı yapanlara yönelik Mercek-21 operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu. Operasyonlar kapsamında toplamda bin 564 silah ele geçirildi.

Ruhsatsız tabancalar, kurusıkıdan çevrilmiş tabancalar, uzun namlulu tüfekler ve ruhsatsız av tüfekleri operasyonlar sonucu ele geçirilen silahlar arasında yer aldı. İçişleri Bakanlığı, operasyonlarla ilgili detayları paylaşırken, yine de halkın desteği ve dualarının kendilerine güç verdiğini belirtti. Operasyonların devam edeceği ve ruhsatsız silah temin edenlerin adalet önüne çıkarılacağı vurgulandı. Operasyonların detaylarına göre, İstanbul, Adana, İzmir, Mersin ve Gaziantep gibi ilk 5 şehirde yoğunlaştırılan operasyonlarda toplamda 1. 819 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Valiler, Kaymakamlar, Jandarma ve Emniyet mensupları operasyonların başarılı şekilde gerçekleşmesinde önemli rol oynadılar. Milletimizin huzur ve güvenliği için gerçekleştirilen bu tür operasyonların devam edeceği ve suçluların adalet karşısında hesap vereceği belirtildi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin