adscode
adscode
adscode

İGA İstanbul Havalimanı Dünyanın En İyi Havalimanı Seçildi

Travel and Leisure dergisinin düzenlediği ankette İGA İstanbul Havalimanı, dünyanın en iyi havalimanı seçildi.

İGA İstanbul Havalimanı Dünyanın En İyi Havalimanı Seçildi

ABD merkezli seyahat dergisi Travel and Leisure'ın her yıl düzenlediği "Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı" anketinde, okurların oylarıyla 95. 79 puan alarak birinci olan İGA İstanbul Havalimanı, dünyanın en iyi havalimanı seçildi. Sürekli gelişen ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan İGA İstanbul Havalimanı, bu ödülle bir kez daha başarısını kanıtlamış oldu.

Travel and Leisure dergisinin ödül töreninde ödülü alan İGA İstanbul Havalimanı'nın Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Büyükkaytan, hizmetlerinin yolcuların ihtiyaçlarına göre şekillendirildiğini belirterek, bu ödülün kendilerini gururlandırdığını ifade etti.

Araştırmada İGA İstanbul Havalimanı'nı takip eden diğer dünya havalimanları ise sırasıyla Changi Havalimanı, Hamad Uluslararası Havalimanı, Dubai Uluslararası Havalimanı, Incheon Uluslararası Havalimanı, Abu Dhabi Uluslararası Havalimanı, Haneda Uluslararası Havalimanı, Chhatrapati Shivaji Maharaj Uluslararası Havalimanı, Hong Kong Uluslararası Havalimanı ve Osaka Uluslararası Havalimanı oldu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder