adscode
adscode
adscode

İki çocuk bile ilişkiyi kurtaramadı Yine ayrıldılar

Dünyanın, 30 yaş altındaki en zengin iş insanı unvanını taşıyan Kylie Jenner ile müzisyen sevgilisi Travis Scott'ın falında yine "ayrılık" çıktı. "Yine" dedik çünkü genç çift, kızları Stormi'nin dünya

İki çocuk bile ilişkiyi kurtaramadı  Yine ayrıldılar

BARIŞTIKTAN SONRA BİR OĞULLARI OLMUŞTU
US Weekly'ye konuşan, Kylie Jenner ve Travis Scott'a yakın bir kaynağa göre genç çiftin romantik ilişkisi bitti. Fakat buna rağmen arkadaş olarak kalmaya karar verdiler. Elbette daha önemli bir amaçları da var. 25 yaşındaki Jenner ile 31 yaşındaki Scott, kızları Stormi ile oğulları Wolf Webster'a ortak ebeveynlik yapmayı sürdürecek. Ayrıca önemli günlerde de "eski" bir aile olarak bir araya gelecekler. Bu arada çiftin kızının 4 yaşında, oğlunun da henüz 11 aylık olduğunu yeri gelmişken hatırlatalım.

 

İki çocuk bile ilişkiyi kurtaramadı: Yine ayrıldılar

 

O TATİLDE SEVGİLİSİNDEN İZ YOKTU
Aslında bu ayrılığın işaretleri 2022'nin son tatil sezonunda verilmişti. Scott ile Jenner, her ne kadar önemli günleri birlikte geçirmeyi planlıyor olsalar da bu kez durum farklıydı. Kylie Jenner, ablası Kendall ve onun arkadaşlarıyla birlikte, ünlülerin kış tatillerinde çok tercih ettiği, Colorado Rocky Dağları'ndaki Aspen'e gitti. Hatta o sırada, kızı Stormi ile birlikte çekilen fotoğraflarını da sosyal medyada paylaştı. İşte o tatil sırasında Travis Scott'tan herhangi bir iz yoktu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder