adscode
adscode
adscode

İlgi Çekici Bir Haber: Trump'a Suikast Girişimi ve Satışa Çıkan Tişörtler

Donald Trump'a düzenlenen suikast girişiminin ardından tişörtler satışa çıktı ve gelirlerin tamamı Trump'ın kampanyasına gidecek.

İlgi Çekici Bir Haber: Trump'a Suikast Girişimi ve Satışa Çıkan Tişörtler

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a miting sırasında düzenlenen suikastin üzerinden henüz bir gün bile geçmeden, suikast anı fotoğraf baskısının yer aldığı tişörtler satışa çıktı. Ünlü içerik üreticileri Hodge Twins, sosyal medya hesaplarından bu tişörtlerin gelirlerinin tamamının Trump'ın kampanyasına gideceğini duyurdu.

Suikast girişimi sonrası X (eski adıyla Twitter) üzerinde paylaşılan tişört fotoğraflarında, "100% of profits from this shirt go to Trump’s campaign" yazısı bulunuyordu.

Hodge Twins'ın paylaşımında tişörtlerin mağazalarda satışa çıktığı belirtilirken, sosyal medyada da bu tişörtlerin satışı hakkında yoğun bir tartışma başladı. Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olan Trump, Pensilvanya'daki miting esnasında saldırıya uğramış, sağ kulağından yaralanmıştı. Saldırı sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralanmıştı.

FBI, saldırıyı suikast girişimi olarak tanımlamış ve saldırganın kimliğini tespit etmişti.Trump, saldırı sonrası kulağının üst kısmından yaralandığını açıklamış ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtmişti. Olayın ardından dünya genelinde büyük yankı uyandıran görüntüler, Trump'ın mitingine saldırı düzenlendiği anları gösteriyordu. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder