adscode
adscode
adscode

İmamoğlu'nun Başıboş Köpeklerle İlgili Eleştirileri Artıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başıboş köpeklerle ilgili duyarlılığıyla ilgili yapılan eleştiriler artıyor. İmamoğlu'nun performansı ve önerileri sorgulanıyor.

İmamoğlu'nun Başıboş Köpeklerle İlgili Eleştirileri Artıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başıboş köpeklerle ilgili duyarlılığıyla ilgili yapılan eleştiriler artıyor.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) toplantısının ardından başıboş köpek sorununun çözümü için kısırlaştırma, aşılama ve sahiplenme politikasını benimseyen İmamoğlu'nun sokakları sahipsiz köpeklere terk ettiği iddia ediliyor. İmamoğlu'nun yönetimi altında 7 bakımevinden sadece biri döneminde devreye alındığı belirtiliyor. Ayrıca, kısırlaştırma konusunda da yetersiz kaldığı ve hayvan popülasyonunda belirgin bir artışın meydana geldiği ifade ediliyor. AK Parti döneminde yapılan barınakların bakımlarının da ihmal edildiği ve İmamoğlu'nun yeni barınak inşa etmediği belirtiliyor.

İBB AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz ve İBB AK Parti Meclis Üyesi Muhammet Kaynar da İmamoğlu'nun başıboş köpeklerle ilgili adım atmamasını eleştiriyor ve performansını zayıf buluyor. İmamoğlu'nun önerilerde bulunmasının ise suiistimal olarak değerlendiriliyor. İstanbul'da başıboş hayvanlarla ilgili büyük bir sorun olduğu ve halkın İmamoğlu'nun verdiği sözleri yerine getirmediğini gördüğü vurgulanıyor. Eleştiriler artarak devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin