adscode
adscode
adscode

İmamoğlu'nun Yerel Yapılaşma Eleştirileri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Esenyurt'taki çarpık yapılaşmaya ilişkin eleştirileriyle ilgili gelişmeler

İmamoğlu'nun Yerel Yapılaşma Eleştirileri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen “Ortak Akıl Zirvesi” programında ilçedeki çarpık yapılaşmaya ilişkin eleştirilerde bulundu. İmamoğlu, çok katlı ve çok daireli projeleri eleştirirken, Esenyurt'taki yapılaşma şeklinin yanlışlığına vurgu yaptı.

Toplantıda, Esenyurt'taki çok katlı binaların küçük alanlarda çok sayıda dairenin bulunduğunu belirten İmamoğlu, “Ne böyle bir sanayi hayal edildi burada? Ne böyle bir konutlaşma, yani 60 kat bina olur mu? Bir binada 650 daire olur mu? Bu büyük bir ihanettir, bağıra bağıra söyledik bunu. " ifadelerini kullandı. Eleştirilerin ardından İmamoğlu'nun sahibi olduğu İmamoğlu İnşaat'ın İstanbul'da inşa ettiği Zigana Evleri projesi gündeme geldi.

İmamoğlu, "60 kat bina olur mu? Bir binada 650 daire olur mu?" diyerek yapılan eleştirilere rağmen, Beylikdüzü'nde inşa ettiği projede 14-15 katlı blokların olduğu ve yüzlerce dairenin bulunduğu görüldü. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin