İngiltere Futbol Federasyonu, Yeni Milli Takım Teknik Direktörü Arıyor

İspanya'ya yenilerek Euro 2024'te şampiyonluk şansını kaybeden İngiltere, Gareth Southgate ile yollarını ayırıyor. İş ilanında aranan kriterler ve detaylar haberimizde.

İngiltere Futbol Federasyonu, Yeni Milli Takım Teknik Direktörü Arıyor

İspanya'ya finalde 2-1 yenilerek Euro 2024 şampiyonluğunu kaybeden İngiltere, Gareth Southgate'le yollarını ayırma kararı aldı. İngiltere Futbol Federasyonu, erkek milli takımı için yeni bir teknik direktör arıyor.

İş ilanında aranan kriterler arasında, majör bir turnuva kazanabilme yeteneği, takımı geliştirme becerisi, UEFA Pro Lisans sahibi olma şartı ve liderlik özelliklerine sahip olma gerekliliği bulunuyor. Adaylardan başarılı bir geçmişe sahip olmaları, baskıya karşı dayanıklı olmaları bekleniyor. İngiltere'nin yeni teknik direktörü hangi isim olacak merakla bekleniyor.