adscode
adscode
adscode

İngiltere'yi Sarsan Korkunç Arbalet Cinayeti

Üç kadının evlerinde arbaletle öldürüldüğü korkunç cinayet

İngiltere'yi Sarsan Korkunç Arbalet Cinayeti

İngiltere, üç kadının evlerinde arbaletle öldürüldüğü korkunç bir cinayetle sarsıldı.

Londra'nın kuzeyindeki Bushey kasabasında yaşanan cinayete kurban gidenlerin BBC’nin at yarışı yorumcusu John Hunt’ın eşi ve iki kızı olduğu ortaya çıktı. Polis, kapsamlı bir operasyonla cinayetin şüphelisi 26 yaşındaki genç adamı gözaltına aldı. Yaralı bir şekilde bulunduğu belirtilen Kyle Clifford tedavi için hastaneye götürüldü. Cinayetle ilgili tüm detaylar henüz ortaya çıkmadı ve Clifford’ın cinayeti neden işlediği bilinmiyor. Polis ise, şüphelinin kurbanları tanıdığı ve hedef göstererek saldırıyı gerçekleştirdiği ihtimalini değerlendiriyor. Olay Salı günü yerel saatle 19:00 sularında Londra’nın kuzeyinde yaşanan Bushey kasabasında yaşandı. Ashlyn Close sokağında üç kadın ağır yaralı halde bulundu ancak kurtarılamadı.

Cinayete kurban gidenlerin; BBC’nin at yarışı yorumcusu John Hunt’ın 61 yaşındaki eşi Carol Hunt ile, çiftin üç kızından ikisi olan 25 yaşındaki Louise ve 28 yaşındaki Hannah oldukları belirlendi.

Cinayet şüphelisi Kyle Clifford hakkında bilinenler sınırlı olmakla birlikte, 2022’de kısa süreliğine İngiliz Ordusu’nda hizmet verdiği ve sonra ayrıldığı düşünülüyor. Polis, cinayetin hedefli bir saldırı olduğunu düşünüyor ve soruşturma hızla ilerliyor. İngiltere'nin içişleri bakanı cinayeti "gerçek anlamda şok edici" olarak nitelendirirken, at yarışı camiası da büyük üzüntü içinde.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder