İrem Derici ile Atakan Işıktutan gecelerde

Popçu İrem Derici önceki akşam yeni sevgilisi Atakan Işıktutan ile birlikte Kuruçeşme deki bir mekanda eğlendi Derici aşk sorularına kaçamak cevap verdi

İrem Derici ile Atakan Işıktutan gecelerde

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; İrem Derici’nin gizemli aşkı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde "At gibi âşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim" diyen şarkıcının Atakan Işıktutan ile birlikte olduğu öğrenildi.

İrem Derici ile Atakan Işıktutan gecelerde - Magazin haberleri
Önceki röportajlarında Rizeli bir sevgili istediğini dile getiren şarkıcı, Rizeli sevgilisi Atakan Işıktutan ile Kuruçeşme'deki bir mekanda eğlendi.

İrem Derici ile Atakan Işıktutan gecelerde - Magazin haberleri
Mekandan ilk olarak ayrılan Derici, "Atakan Bey ile beraberdiniz, artık aşk doğrulandı diyebilir miyiz?" sorusuna "Bilemiyorum" yanıtını vererek oradan ayrıldı.

İrem Derici ile Atakan Işıktutan gecelerde - Magazin haberleri
Ardından birkaç dakika sonra da mekandan çıkan Atakan Işıktutan ise, aşk sorularına, "Arkadaşlar ben alışık değişim böyle kameralara, teşekkür ederim. Rizeli'lere selamlar" dedi.

İrem Derici ile Atakan Işıktutan gecelerde - Magazin haberleri
İrem Derici, geçtiğimiz yıl Cem Belevi'den ayrılmıştı.