adscode
adscode
adscode

İş Dünyasının Büyük Kaybı: Can Kıraç'ın Cenaze Törenine Yoğun Katılım

İş adamı Can Kıraç'ın vefatı üzerine düzenlenen cenaze törenine siyaset, spor ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı.

İş Dünyasının Büyük Kaybı: Can Kıraç'ın Cenaze Törenine Yoğun Katılım

Siyaset, spor ve medya dünyasından birçok tanınmış ismin katılımıyla gerçekleşen cenaze töreninde, iş dünyasının büyük kaybı olan Can Kıraç için Bebek Hümayun-u Abad Camii'nde bir tören düzenlendi. Törene, Kıraç'ın yakınları ve çok sayıda tanınmış isim katıldı.

Cenaze törenine katılanlar arasında eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazeteci Hasan Cemal, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, tarihçi İlber Ortaylı, iş adamı Rahmi Koç, iş kadını Güler Sabancı, iş adamı Ali Koç ve Aydın Doğan gibi tanınmış isimler yer aldı.

Cenaze töreninde bir konuşma yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye'nin önemli bir entelektüelini kaybettiğimizi belirterek, "Yeri kolay kolay dolmayacak bir büyüğümüzü kaybettik" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Can Kıraç'ı Türk sanayisinin duayen yöneticilerinden biri olarak tanımlayarak, hizmetlerinden dolayı minnet duyduklarını ifade etti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Can Kıraç'ın Galatasaray için önemli bir kişilik olduğunu vurgulayarak, "Duayen abilerimizden birisiydi, her zaman eksikliğini hissedeceğiz. Mekanı cennet olsun" şeklinde konuştu. Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Can Kıraç, Aşiyan Kabristanlığı'na defnedildi. Türkiye iş dünyasının büyük kaybı olan Can Kıraç'ın ardından sevenleri ve yakınlarına sabır diliyoruz. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin