adscode
adscode
adscode

İsmail Heniyye'nin Son Çağrısı Ayasofya Meydanı'nda Yankı Buldu

Ayasofya Meydanı'nda toplanan 200 bin kişi, Hamas lideri İsmail Heniyye'nin çağrısını yerine getirdi. Hamas yöneticileri, İsrail'e ve tüm dünyaya mesajlarını iletti.

İsmail Heniyye'nin Son Çağrısı Ayasofya Meydanı'nda Yankı Buldu

Yaklaşık 200 bin kişi, Şehit İsmail Haniye'nin son çağrısını yerine getirmek üzere Ayasofya Meydanı'nda bir araya geldi.

Hamas Hareketi yöneticilerinden Talal Nassar, burada yaptığı konuşmada İsmail Heniyye'yi rahmetle yad ederek, Hamas'ın ve tüm ümmetin omuzlarında devam eden davanın önemine vurgu yaptı. Nassar, İsrail'e ve tüm dünyaya şu mesajları verdi: "İsmail Heniyye'yi şehit etmekle direnişi bitiremeyeceksiniz. Filistin davası Allah'ın kitabından bir ayettir, bu dava İslam'ın bakiyeliğini simgeler. Biz Gazzeliler ve Filistinliler, o topraklara kök salmışız, kimse bizi oradan çıkaramaz. Türkiye'nin Hamas'a ve Filistin'e desteği büyük önem taşıyor. Birlik olmanın vakti gelmedi mi? Biz Hamas Hareketi olarak bu yoldan asla taviz vermeyeceğiz. " İsmail Heniyye'nin çağrısı, Ayasofya Meydanı'nda karşılık bulurken, İsrail'in katliamlarına ve zulümlerine karşı sesler yükseldi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin