İspany da skandal görüntü Real Madridli Vinicius Junior a ölüm tehdidi

İspanya Kral Kupası çeyrek finalindeki Real Madrid-Atletico Madrid maçı öncesi skandal bir olay yaşandı. Atletico Madrid taraftarları kritik mücadele öncesi Real Madridli Vinicius Junior ın figürünü

İspany da skandal görüntü  Real Madridli Vinicius Junior a ölüm tehdidi

İspanya'nın dev ekipleri Real Madrid ile Atletico Madrid arasındaki Kral Kupası çeyrek final maçı öncesi skandal bir olay yaşandı.

İspanya'da skandal görüntü! Real Madridli Vinicius Junior'a ölüm tehdidi
Atletico Madrid'li taraftarlar, Madrid'de bir köprüye Real Madrid'in yıldızı Vinicius Junior'ın figürünü asarak köprüden aşağı sallandırdı.

İspanya'da skandal görüntü! Real Madridli Vinicius Junior'a ölüm tehdidi
Atletico Madridli holiganlar, Brezilyalı yıldızın figürüyle birlikte köprüye bir de pankart astı.

İspanya'da skandal görüntü! Real Madridli Vinicius Junior'a ölüm tehdidi
Söz konusu pankartta, "Madrid, Real'den nefret ediyor" şeklinde nefret söylemi içeren bir yazının yer alması dikkat çekti.

ATLETICO'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Yaşanan olay İspanya ve tüm dünyada kısa sürede gündem olurken, Atletico Madrid'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Fenerbahçe'de transfer! Dünya devi Attila Szalai için kapıyı çalabilir!
Futbol 11 saat önce
Dünya devi harekete geçti!
45 bin euro'ya Türkiye' ye gelen Ndayishimiye 16 milyon euro'ya satıldı!
Futbol 12 saat önce
Yok böyle transfer!

Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! İşte Cimbom'un transfer stratejisi: David Datro Fofana, Sacha Boey, Van Aanholt...
Futbol 13 saat önce
İşte Cimbom'un transfer stratejisi!
Kim Min-Jae Avrupa devine transfer oluyor!
Futbol 48 saniye önce
Avrupa devine transfer oluyor!
PFDK'dan Dursun Özbek ve Rosier'e ceza! -Futbol haberleri
Futbol 3 saat önce
PFDK'dan Özbek ve Rosier'e ceza!

Beşiktaş'ın listesindeki Aissa Laidouni'nin tercihi Almanya oldu! -Beşiktaş haberleri
Futbol 3 saat önce
Beşiktaş'a transferde kötü haber!
İspanya'da skandal görüntü! Real Madridli Vinicius Junior'a ölüm tehdidi
Kırmızı-beyazlı kulüp, yayınladığı açıklamada olayı gerçekleştiren taraftarlarını sert bir dille kınadı. Atletico Madrid'in açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Bu iğrenç ve kabul edilemez şeyler tüm İspanyol toplumunu utandırmıştır. İnsanların ve kurumların haysiyetine saldıran eylemleri kınıyoruz. Bu aşağılık eylemi yapanları tanımıyoruz"

İspanya'da skandal görüntü! Real Madridli Vinicius Junior'a ölüm tehdidi
Vinicius Junior, gol sevinçlerinden sonra yaptığı dansla da gündeme gelmişti. Rakip taraftarlar, Brezilyalı yıldızın dansını 'aşağılayıcı ve tahrik edici' olarak değerlendirirken, bu gol sevinci İspanya'da tepki çekmişti.

İspanya'da skandal görüntü! Real Madridli Vinicius Junior'a ölüm tehdidi
İspanyol Futbol Menajerleri Birliği Başkanı Pedro Bravo ise Vinicius hakkında gol sevinçleri nedeniyle ırkçı ifadeler kullanmıştı.