adscode
adscode
adscode

İspanya ile Fransa EURO 2024 Yarı Final Maçı Heyecanı

EURO 2024 yarı finalinde İspanya ile Fransa yarın karşı karşıya gelecek. İki güçlü takımın mücadelesi heyecanla bekleniyor.

İspanya ile Fransa EURO 2024 Yarı Final Maçı Heyecanı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yarı final maçında yarın İspanya ile Fransa karşı karşıya gelecek. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te ilk finalist yarın belli olacak. Münih Futbol Arena'da TSİ 22. 00'de başlayacak müsabakada turnuvanın favorileri arasında gösterilen İspanya ile Fransa mücadele edecek. Karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Slavko Vincic yönetecek. Vincic'in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ile Andraz Kovacic üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Slovakya'dan Ivan Kruzliak olacak. Yarınki müsabakayı kazanacak takım, Hollanda-İngiltere eşleşmesini geçecek ekiple şampiyonluk maçına çıkacak. Yarı final yollarıİspanya, yarı finale tüm maçlarını kazanarak geldi.

İtalya, Hırvatistan ve Arnavutluk'un yer aldığı B Grubu'ndan gol yemeden 3'te 3 yaparak lider çıkan İspanya, son 16 turunda Gürcistan'ı, çeyrek finalde ise uzatmalar sonucunda ev sahibi Almanya'yı eleyerek yarı finalist oldu. Şampiyonaya Avusturya, Hollanda ve Polonya ile D Grubu'nda mücadele ederek başlayan Fransa, 1 galibiyet ve. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder