adscode
adscode
adscode

İsrail ordusu Beyrut'u vurdu: Ölü sayısı 31'e yükseldi

Lübnan Sağlık Bakanı, İsrail'in başkent Beyrut'a düzenlediği hava saldırısında 3'ü çocuk, 7'si kadın olmak üzere en az 31 kişinin öldüğünü açıkladı.

İsrail ordusu Beyrut'u vurdu: Ölü sayısı 31'e yükseldi

Lübnan Sağlık Bakanı Firas El Ebyad, İsrail ordusunun dün başkent Beyrut'a düzenlediği hava saldırısı hakkında açıklama yaptı. El Ebyad, 20 Eylül Cuma günü yaşanan saldırıda ölü sayısının en az 31'e yükseldiğini duyurdu.

Sağlık Bakanı, düzenlediği basın toplantısında, yaşamını yitirenlerin arasında 3 çocuk ve 7 kadının da olduğunu bildirdi.

İsrail son dakika duyurdu! Beyrut'a saldırı: Hizbullah'ın üst düzey komutanı öldürüldüİsrail son dakika duyurdu! Beyrut'a saldırı: Hizbullah'ın üst düzey komutanı öldürüldü

Hizbullah duyurdu: 15 kişi öldü! İşgalci ordu Beyrut’u hedef almıştıHizbullah duyurdu: 15 kişi öldü! İşgalci ordu Beyrut’u hedef almıştı

HİZBULLAH 15 MENSUBUNUN ÖLDÜĞÜNÜ AÇIKLAMIŞTI

Hizbullah da bugün yaptığı açıklamada, İsrail ordusunun dün Beyrut'ta gerçekleştirdiği hava saldırısında, 'Rıdvan Gücü'nün eski komutanlarından Ahmed Mahmud Vehbi'nin de aralarında bulunduğu 15 mensubunun öldüğünü duyurmuştu.

Hizbullah, İsrail'in dünkü saldırıları sırasında ölenlerin isimlerini açıklamış, açıklamada, ölenler arasında 2024'ün başına dek Rıdvan Gücü'ne komutanlık eden ve son dönemde eğitim merkezi sorumlusu olan Vehbi'nin de bulunduğu 15 kişinin hayatını kaybettiği belirtilmişti. Hizbullah, daha önce yaptığı açıklamada, İsrail'in hava saldırısında, hareketin üst düzey askeri komutanı İbrahim Akil'i öldürdüğünü duyurmuştu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder