İstanbul 2 Nolu Barosu, Gazze için Yürüyüş Düzenleyecek

İstanbul 2 Nolu Barosu, Gazze'ye destek için yürüyüş düzenleyecek ve Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne başvuru yapacak.

İstanbul 2 Nolu Barosu, Gazze için Yürüyüş Düzenleyecek

İstanbul 2 Nolu Barosu, işgal altındaki Gazze'ye destek vermek amacıyla harekete geçiyor.

Baro Başkanı Av. Yasin Şamlı önderliğinde düzenlenecek yürüyüş, 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 17:30'da Beyazıt Meydanı'nda başlayacak ve cübbelerle Sultanahmet Meydanı'na kadar devam edecek.

Baro, aynı zamanda Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne yapılacak başvuruya destek olmak amacıyla "Soykırıma Dur De!" adlı bir imza kampanyası başlatmış durumda. "Adaletin sesini birlikte yükseltelim" diyen baro yetkilileri, tüm kurum ve kuruluşları destek vermeye çağırıyor.

Gazze'deki saldırılar karşısında sessiz kalmayarak adaletin sesini duyurmak isteyen İstanbul 2 Nolu Barosu'nun yürüyüş ve imza kampanyasına katılımın yoğun olması bekleniyor. Herkesi insanlık adına harekete geçmeye ve destek vermeye davet ediyoruz.

Bakmadan Geçmeyin