adscode
adscode
adscode

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi: Eğitimde Fark Yaratıyor!

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nde öğrencilerin tamamı burslu olarak eğitim görüyor. Üniversite, akademik kadrosu ve uluslararası ortamıyla dikkat çekiyor.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi: Eğitimde Fark Yaratıyor!

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, hakiki bir vakıf üniversitesi olarak öğrencilere tam ya da kısmi burs imkanı sunuyor. Üniversitenin tüm programlarında alanında uzman akademisyenler görev yapıyor.

270 hocasıyla yeni eğitim öğretim dönemine hazır olan İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, her 9 öğrenciye bir öğretim üyesi düşecek şekilde öğrenci-akademisyen oranını dengeli tutuyor. Fakülte içi ve farklı fakülteler arasında çift anadal ve yandal imkanları sunan üniversite, öğrencilerine geniş bir eğitim yelpazesi sunuyor.

Öğrencilere özel hazırlanan Akademik Gelişim Programları, ikinci yabancı dil öğrenme ve derinlemesine okuma gruplarıyla lisans aşamasında iken lisansüstü öğrenime hazırlanan fırsatlar sunuyor.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, öğrencilerini dünya vatandaşı olma idealiyle yetiştiriyor ve 30'dan fazla dilin konuşulduğu bir uluslararası ortam sunuyor. Araştırma konusunda da iddialı olan üniversite bünyesinde birçok araştırma merkezi bulunduruyor.

Kütüphane anlamında öğrencilere zengin bir kaynak sunan İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, öğrenci başına en çok kitap düşen vakıf üniversitesi kütüphanesi unvanına sahip.

Öğrenci kulüpleri aracılığıyla öğrencilere organizasyon becerileri kazandıran üniversite, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine de katkıda bulunuyor. İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, doğayla iç içe bir yerleşkeye sahip olup öğrencilere kolay ulaşım imkanı sunuyor. Toplamda 5 fakülte, 22 lisans programı, 37 lisansüstü programı ve 63 öğrenci kulübü ile zengin bir eğitim ortamı sunmaktadır. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder